Haz

Devletin sahip olduğu parasal kaynakların bir bölümü toplanan vergilerden

oluşmaktadır. Vergi ödemek bir vatandaşlık görevidir ve tüm vatandaşlar gelirleri ölçüsünde vergi ödemekle yükümlüdürler. Kişiler doğrudan olduğu gibi dolaylı olarak da vergi ödemektedirler. Daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayarak videoları izleyebilirsiniz.

Haz

Matematik, fizik ve biyoloji dersleri için oluşturulan "Dinamik Uygulamalar"a OGM Materyal sitesinden ulaşabilirsiniz.

May

İngilizce Eğitim Platformu'na bakıldığında ise teknoloji destekli yabancı dil öğrenimi ve öğretiminde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin de faydalanabileceği bir tasarım görülüyor. Platformda, elektronik araçlarla kullanılmak üzere tasarlanan içerikler sunuluyor.

May

Millî Eğitim Bakanlığı, "Türkçe Oku, Yaz, Dinle, Konuş, Düşün!" sloganıyla turkce.eba.gov.tr internet adresi üzerinden ulaşılabilen Türkçe Eğitim Platformu'nu hayata geçirdi. MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen, teknoloji destekli dil öğrenimi ve öğretiminde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerle öğretmenlerin faydalanabileceği platformda, elektronik araçlarla kullanılmak üzere tasarlanan çeşitli içerikler sunuluyor.

Nis

Meb tarafindan hazırlanan bir uygulama olan DIYALEKT Ingilizce öğrenme sürecinde birçok interaktif içerik sunuyor. Ayrıca dinleme, okuma, yazma ve konuşma gibi 4 temel dil becerisini hedefleyen etkileşimli aktiviteler içeriyor. Dil bilgisi ve kelime öğretiminin yanı sıra telaffuz öğrenimine de katkı sağlayan platform eğlenceli ve ilginc içerikler sunuyor.

Uygulamayı indirmek için linke tıklayabilirsiniz;

Nis

Gazi Meclisi'mizin 103'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı iftiharla kutluyor, TBMM'nin ilk Başkanı Aziz Atatürk'ü, kurucu kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz.

Timur Koç

Nis

Öncelikle şehit ve gazilerimizin aileleri, depremzedelerimizin aileleri olmak üzere aziz milletimizin bayramını kutlar; depremsiz, felaketsiz nice bayramların birlik beraberlik içinde kutlanmasını dilerim.

Bayramınız mübarek olsun.

Timur Koç

Mrt

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

Mrt

Türkiye’de yükseköğretim sisteminin işgücü piyasası performansını değerlendirmek ve bu değerlendirmeleri baz alarak ülkemiz beşeri sermaye yapısını güçlendirecek politika tavsiyeleri üretilmesine destek olmak amacıyla ilk kez 2019 yılında Üni-Veri projesi hayata geçirilmiştir. Üniversite lisans mezunlarının işgücü piyasası performanslarını “bölüm bazında” değerlendiren Üni-Veri, üniversite tercihi yapacak öğrenciler ve eğitimi devam eden gençlerin ve profesyonellerin doğrudan yararlanabileceği ulusal bir araştırmadır.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108.yılında tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Sayın veliler, 21.03.2023 tarihinde saat 10.00'da okulumuzda, rehber öğretmen Oğuzhan Yazıcı tarafından bütün velilere Bağımlılıkla Mücadele semineri verilecektir. Katılımınız önem arz etmektedir.

Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı

EBA

Öğrencilerimiz, Eğitim ve Bilişim Ağı üzerinden öğretmenlerinin paylaştığı kaynaklara ve çalışmalara erişebilirler.