Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü temalı pano çalışmamız ve bilgilendirme seminerimizden kareler.

Ara

Sivas ili genelinde bulunan öğrencilerle aynı anda kitap okuduk.

Ara

Rehberlik Hizmetleri kapsamında “Verimli Ders Çalışma Yöntemleri ve Öğrenme Stilleri” temalı pano hazırladık.

Ara

Medeniyet ve Değerler Kulübü tarafından yardımlaşma ve merhamet konulu pano hazırlandı.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetmizin 100.yılı okulumuzda büyük coşku ile kutlandı.

Ekm

100. yıl etkinliklerimizden kareler.

Ekm

Değerlerimiz: saygı, adabımuaşeret, nezaket.

Ekm

Sivas ili genelinde yapılan hazırbulunuşluk sınavı okulumuzda 11 ve 12. sınıf öğrencilerine uygulandı.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği olarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Handan Çakır  bilgi yarışması düzenledi. Öğretmenimize teşekkür ediyor, yarışmayı kazanan grubu tebrik ediyoruz.

Haftalık Ders Programları

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Eyl

Ortaöğretime uyum programı kapsamında bu yıl 9. sınıfa yeni başlayan öğrencimiz okul hakkında bilgilendirildi.

Ağu

Üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi tebrik eder üniversite hayatında başarılarının devamını dilerim. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Timur Koç

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Mezun Olacak Öğrencilerimiz İçin Okulumuzda Tören Yapıldı.