May

İngilizce dersinde "Irregular Verbs" konusunu pekiştirmek için her sınıf düzeyinde pano çalışması yaptık.

#yabancıdileyabancıdeğiliz

May

ÇEDES projesi kapsamında okul bahçemize okul müdürümüz, Dikab öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tarafından ağaç dikimi yapıldı.

#mebdogm #çedes #kökdeğerler

@sivasvaliligi @valisimsek @sivasmem @AslanErguven @gemerekmem @TimurKo97300788 @Sivas_HEDEF

May

Akademik Başarıyı Arttırma Ekibi tarafından "Erteleme Davranışı" adlı seminer yapıldı.

May

Okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşturulması için çeşitli etkinlikler yapıldı.

May

Sıfır Atık projesi kapsamında edindiğimiz geri dönüşüm kutularını okul koridorumuza yerleştirdik.

May

Değer Eğitimi projesinde Mayıs ayının kök değeri olan "Vatanseverlik" teması içerisindeki "Kahramanlık Sendedir" adlı ilk etkinlik Tarih Öğrt. Firdevs Bakay tarafından öğrencilerimize uygulandı.

May

Hedef Projesi kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TYT deneme sınavı yapıldı.

May

#SultanşehirOkuyor etkinliğinde 4 Mayıs Perşembe günü 4.ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.

May

Kariyer günleri kapsamında Emekli Albay Hurşit İmren öğrencilerimizle bir araya geldi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen dil öğrenme platformu "Diyalekt" öğretmen, öğrenci ve velilerimize tanıtıldı. Tanıtım esnasında tüm katılımcıların uygulamaya giriş yapmaları sağlanarak interaktif içerikler deneyimlendi.

Kas

#HedefProjesi kapsamında Fiziki İyileştirme çalışmalarımız devam ediyor.

Kas

12.öğrencilerimiz ara tatil dönemini, okulumuzda düzenlenen Çalışma Kampında sınava hazırlanarak değerlendiriyor.

Kas

Öğrencilerimizden Osman Mermertaş ve Irmak Çevik, Yeniçubuk Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Resim Sergisine katıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çepni Kasabası'nda coşkuyla kutlandı. Çepni Belediye Başkanı Sn. Zerener DAMLAPINAR'ın konuşmasıyla başlayan tören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin gösterileriyle devam etti.