Haz

Bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz için Çepni Çay Bahçesinde mezuniyet programı düzenlendi. Öğretmen, öğrenci ve velilierimizin katılımıyla gerçekleşen programda diplomalarını alan öğrencilerimiz kep attı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Çepni Belediye Başkanı Zerener Damlapınar'ın konuşmasıyla törenimiz başladı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan oratoryo, step gösterisi, zeybek oyunu ve halay gösterisi halka sunuldu. Öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle günün anlam ve önemi vurgulandı. Ayrıca okulumuzda yapılan masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi.

Ara

Sivas genelinde düzenlenen Sivas Liseler Arası Bilgi Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden, 9/A sınıfı öğrencisi Nehir Çevik 10/A sınıfı öğrencileri Mehmet İhsan Güneş, Kardelen Göçer ikinci turda ilçe birincisi oldu.