SİVAS / GEMEREK - Şehit Binbaşı Mehmet Aras Anadolu Lisesi

Şbt

İlçemizde görev yapan Psikolojik Danışman Elif Yalçın, öğrencilerimize akran zorbalığı konulu konferans verdi.

Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle andık.

Ock

Akran zorbalığını önlemek için farkındalık yaratmak, empati geliştirmek ve güvende hissettirmek önemlidir.

Ock

Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan üç aylar 12 Ocak 2024 Cuma günü başladı.

Ock

KADES uygulaması öğrencilere tanıtıldı.

Ock

Sivas ili genelinde 11 ve 12. sınıflara 2. Tam Kapsam Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Ara

12. sınıf öğrencilerine MSÜ hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ara

İl genelindeki öğrencilerle aynı anda kitap okuduk.

Ara

Öğrencilerimize afet farkındalık bilinci kazandırmak ve olası afet durumlarında yapılması gerekenleri öğrenmelerini sağlamak adına, okulumuzda 6. ders saatinde Afet Farkındalık Eğitimi yapıldı.

Ara

11 ve 12. sınıf öğrencilerimize TYT denemesi yapıldı.

Ara

YKS öğrencilerimizle Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine motivasyon gezisi düzenledik. Üniversite kültürü, bölümler, dersler, üniversitenin sosyal ve fiziki alanları hakkında yerinde bilgi edindik.

Ara

Şeb-i Arus, Mevlevilikte Mevlânâ Celaleddin-i Rumi'nin öldüğü gecedir. Mevlana Celaleddin Rumi, bu geceyi Rabb'ine kavuşma gecesi olarak düşündüğü için “Düğün Gecesi” olarak adlandırır.

Ara

Yerli Malı Haftası etkinliğimizden kareler.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü temalı pano çalışmamız ve bilgilendirme seminerimizden kareler.

Ara

Sivas ili genelinde bulunan öğrencilerle aynı anda kitap okuduk.